11 Haziran 2012 Pazartesi

Yurtta son gece.

Ben görür görmez ısınmıştım bu yurda ama bu kadar benimseyeceğimi hiç düşünememiştim tabi ki.
3 yıldır evim gibi oldu bu yurt.
Bu yatak benle özdeşleşti.7 numara dedin mi yollar hep bana çıktı.
403 bu yurdun en güzel en özel odalarından oldu hep.İçindekiler o kadar anlamlı o kadar kıymetli ve o kadar güzel insanlardı çünkü.
Biz çok şey kazandık burda buna inanıyorum ben.Çok şey kattık birbirimize.Diyorum ya hep,dışarda "ailem" diye bahsettik...
İşte bu kadroyla,bu durumda ve bu yatakta son gece.İçim öyle buruk,kızıyolar bana ama içimde bi sızı.E diyorum ya benimsedim o kadar ne yapabilirim...Kurduğumuz bi düzen var,alıştığımız insanlar,ordan değil de şurdan alalım diyebildiğimiz esnaf amcalar var artık.Bunun ne anlama geldiğini biliyosunuz.
Çok alıştım...Çok sevdim...Çok seviyorum.Sadece mekan değişiyo bunu biliyorum,biz yine hep birlikteyiz ailece :)
Ama hadi iniyorum markete diye kahvaltı harekatını başlatan,saatlerce sıkılmadan kahvaltı edebilen,fırında zeytinli ve dereotlu poaça kaldığında kahvaltıyı şölen ilan eden,bi anda bulaşık ekibi oluşturup anında o karmaşıklığı yok eden insanlar olmanın ayrıcalığı hep başka kalıcak içimde :)

Her anı zihnimde,her gün içimde...Ve o kadar kıymetli.İyi ki düştü yolum buralara diyorum en samimi halimle.İyi ki tanıdım bu yurttaki güzellikleri ben.
Ömürlük olduklarını biliyorum dostluklarının.
Ömürlük olduklarını ummuyorum,biliyorum öyle olduklarını.Bunun insana kattığı huzur öyle kıymetli ki.O yüzdende başka bi sevgi var:)

Yani özetle,şu 3 yıl iyi ki yer aldı hayatımda.Bu 3 yıla baktığımda en güzel şey bu yurt çünkü hayatımda.
Seneye bu yatakta yatıcak olan arkadaşı çok merak ediyorum şimdiden,böyle de psikopat bi insanım ben.Neyse gelir görürüz napalım.7 numaranın şanına yakışıyo mu diye :)
Şaka bi yana,en az benim kadar mutlu olsun,yeter zaten :)

Bizimde;gönlümüzce,dilediğimizce ama hep yanyana, açık olsun yollarımız.
Sadece mekan değişti,biz hep aynı biz...









2 yorum:

  1. Yurtların tadı başkadır... Bende yurduma bayılırdım ama rahat edelim keyif yaparız dedik eve çıktık. erkenden yok ev kirası yok faturalar, yok o oda benim falan filan fişkan...

    YanıtlaSil
  2. acı bi deneyim miydi yani. :) ama öyle süreçlerin herkese lazım olduğunu düşünüyorum ben.görmek lazım :)

    YanıtlaSil