5 Temmuz 2011 Salı

iyi ki geldin tatilyaaaz:)

Hani benim üstümde,tepemde,sağımda,solumda artık işte ne derseniz;bi nemrutluk vardı ya...Gitti efendim.Ziyaretin kısası makbul dedi,rahat bıraktı.Şükür...
Annem her daim yanımda ya,kafam rahat,keyfim yerinde...
Hadi şunu yapalım,hadi bundan yiyelim diye diye sarıyoruz ona buna...
Sabahları fırına gidip taze taze ekmeğimizi alıyoruz keyfimiz daha bi yerindeyse simitte sıkıştırıyoruz araya koklaya koklaya...Eve gidene kadar didikliyoruz ucundan kenarından...Hep sevdim eve götürdüğüm o ekmekleri tırtıklamayı ben,annem her daim suç ortağım benim onada uyar oldu.Kemire kemire ekmekleri,geliyoruz eve...Çayımızın fokurtusu var kapıyı açtığımızda sadece...Sonra annemin tıkırtıları...Sonrası da uzuuun süren bi kahvaltı...Duyanları özendirip,inleten cinsten... :)
Böyle başlayan güne keder,sıkıntı yakışırmı peki?Yakışmaz tabi ki...Sonrasıda aynen bu tadı veriyo bize...Kahvelerimiz hergün daha mis kokulu,tavlamız hergün daha kahkahalı bizim.An itibariyle tahtaya vurmuş ve dilimi ısırmış bulunuyorum ben.
İşin özü;keyfimiz yerinde efendim,hepinize en bolundan gönderililebilir,duyurulur :)

3 yorum:

  1. Cidden tatilin tadı bir başka oluyor. Sabah yenen ehl-i keyf kahvaltılar olsun, bol kahkahalı akşam sofraları olsun çok güzel. Ağzınızın tadı bozulmasın diyorum ve güzel yazılarının devamını bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  2. çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederim yazabildiğim kadar yazmaya çalışıyorum ama pek fırsatım olmuyo ama böyle söylemene inan çok mutlu oldum canım benim hiç birimizin ağzının tadı bozulmasın keyfimiz yerinde olsun hep :)

    YanıtlaSil