15 Kasım 2011 Salı

Sınav 2 sonrası

Kısacık zamanlar aslında bu hayatta bizi mutlu eden şeyler.Dönüp bakınca an'lara takılıp kalmışlıklarla dolu bir sürü zaman var elimde...Düşündükçe içimi ısıtan cinsten...
Öyle bişey var işte bugün de içimde...
O pis sınav haricinde aklımda kalan güzel bi tebessüm.Kahkaha desem daha güzel..

Onca sıkıntı,sınav stresi bi yana,aslında iyiyim ben...
Öyle olmalı çünkü.
Dakikalarca kikirdemelerim var ne kadar kasvetli görünsemde...içten içe kendimi mutlu hissedişim var çokça..Samimi bakışlar hep iyi geldi bana;yakaladığımda keyfime keyif katan sıcacık gözler var...
İnatla şemsiyemi açmayıp yağmurda ıslanıp kendime gelişlerim var...

Sadece annemi arıyorum yanımda,oda tamam olsa değme keyfime işte...Bide sınavları bitirip kahvemle birlikte romanlarıma gömülüp miskinliğin dibine vurma isteği.



*O değilde,yağmurlu havada yollara yansıyan sokak lambalarının o turuncu rengi yok mu,sevdirirse o rengi bana,ancak bu olay sevdirir.O kadar güzel işte,o kadar.

4 yorum:

  1. şu anda benim de tek isteğim şu sınavlardan kurtulmak; film izlemeye,kitap okumaya falan dönmek..başarılar bu arada :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ediyorum ya aynısından sanada gönderiyorum.bide böyle zamanlarda nası erişilmez geliyo bana,nası kıymetli oluyo o filmler kitaplar...acı çekiyorum resmen :) neyseki önceki tecrübelerimize dayanarak diyebilirizki,biticek ;)

    YanıtlaSil
  3. hahaha :):) kesinlikle katılıyorum.o diziler,filmler,okunmayı bekleyen kitaplar gözümün önünde duruyor.yok böyle bi işkence :) evet, evet bitecek,dayanmalıyız :)

    YanıtlaSil
  4. uzaklaş hemen o kadarı fazla,işkenceninde bi dozu var:)))evet bunu yazıp bi yerlere asıp belli aralıklarla okumalıyız bi süreden sonra.daha o noktaya gelmedim ama,umuyorumki sende gelmemiş ol :)) işin özü sabır :D

    YanıtlaSil